Директор и власник лозничке компаније “NELLY” Митар Обрадовић јуче је уручио вредну донацију Општој болници и Дому здравља у Лозници .

Компанија Nelly је и раније Општoj болници уручивала значајне донације а на почетку ванредног стања је донирала транспортни фрижидер.

-У моје име и име компаније NELLY и мојих запослених, желим да уручим пакете свим запосленим који раде у Covid-u да се захвалим нашим јунацима који брину о здрављу наших грађана, да им се одужимо јер то су људи који кад дођу на посао не знају када ће се вратити. Они ризикују своје животе и животе својих породица и ово је само један мали знак пажње – истакао је Митар Обрадовић

Директори  дoма здравља и болнице захвалилили су се компанији  и Митру Обрадовићу на помоћи и хуманости у здравству током борбе у сузбијању Covida , уручили му захвалнице а др др Милан Тодоровић директор Опште болнице у Лозници је рекао-Ово је једна велики гест и једна велика помоћ и једно велико хвала господину Обрадовићу за ово што је помогао људима који несебично се жртвују у овим условима.