dscn7702

Хирурзи болнице су  уз подршку руководства  орагнизовали донаторску конференцију у сали за едукацију у среду 21.12. 2016. године.

Средства су прикупљана за набавку опреме, тачније електро ножа за oперациону салу хируршког  одељења.

Око 60 донатора, приватних фирми али и појединаца из Лознице, Крупња и Малог Зворника је присуствовало конференцији. Конференцију су подржали заменик градоначелника др Радован Дивнић и помоћник градоначелника Љубинко Ђокић.

Директор болнице др Зоран Ковачевић се захвалио свим донаторима на помоћи и великодушности. Позвао све људе добре воље, колико је ко у могућности да помогне болницу. Нашој установи гравитира око 250 000 корисника здравствених услуга. Годишње се у хируршким салама обави око 6 000 операција. Присутне је поздравио и др Радован Дивнић, хирург у пензији заменик градоначелника Лознице. Истакао је да ће град  у складу са својим могућностима организовати донацију болници.

Др Лазар Петровић, хирург један од организатора конференције поздравио је све присутне и захвалио  донаторима. Др Лазар је истакао да ће куповина нове опреме много значити за хирурге, а  пацијентима ће се пружати квалитетније услуге. Донторима су уручене захвалнице.

Организатор коктела за конференцију је приватник Драган Радичевић са својом фирмом „Патрола 015“.