IMG_4578

У Општој болници  Лозница данас је одржан  свечани новогодишњи колегијум.

Присуствовали су начелници, шефови, лекари, главне и одговорне сестре и техничари одељења,представници синдиката, председник и чланови Управног одбора болнице и  Менаџмент Дома здравља „Др Миленко Марин“ Лозница.

У поздравном говору директорка др Мира Вучетић  је истакла следеће:

Драги моји сарадници,лекари,медицинске сестре састали смо се данас на измаку ове године да се дружимо.Нећемо да причамо о проблемима.Преблеме ћемо решавати један по један.У 2016. Години чека нас јако пуно посла.Довршавамо посао око централне стерилизације,инфективног отпада,укључили смо се  у Пројекат Министарства здравља „Да нам болнице миришу чисто“,крећемо од неурологије.Данас нам стиже нов санитет као први предуслов за формирање службе ургентног пријема.Радићемо даље и трудићемо се да свим силама допремо до Министарства здравља.Планова има много и заједничким снагама покушаћемо да решимо много проблема.

Захваљујем се свима што сте у овој години били уз нас.Захваљујем се и директору Дома здравља др Зорану Николићу на разумевању и сарадњи.Захваљујем се својим сарадницима др Михаиловићу, др Тодоровићу и др Ковачевићу што су прихватили моје задатке и циљеве  .Захваљујем се и представницима синдиката што смо заједнички решавали проблеме.Захваљујем се и др Зорану Јовићу и његовом одељењу урологије који су у октобру приредили Симпозијум уролога на којем су присуствовали еминентни стручњаци урологије .Посебно бих се захвалила нашем начелнику финансијске службе Слађани Арнаутовић  која добро води финансије наше установе,правној служби  и правници Соњи Милић која води законски јавне набавке  и начелнику техничке службе Драгану  Павловићу  на сарадњи и раду за установу. А посебну захвалност мом великом ослонцу  и помоћи нашој секретарици Јелени Јеринић која највећи део  посла реши  и пре него што  проблем  дође  до нас.

Скупу се обратио и  Др Зоран Ковачевић помоћник директора за сектор хируршких грана  пожелео срећне новогодишње и божићне празнике и  позвао  све  на даљу сарадњу.

Др Милан  Тодоровић,помоћник директора за заједничке медицинске послове се обратио скупу речима: Захваљујем се свима на сарадњи ,свим лекарима,медицински сестрама,техничарима и надам се да доста ствари можемо урадити заједно а, чини ми се да је комуникација у болници подигнута на виши ниво.Честитам вама и вашим најближима  божићне и новогодишње празнике празнике.

Скупу се обратио испред  Управног одбора болнице Небојша Тодоровић уз новогодишње честитке истакао   да Општа болница Лозница  измирује све своје  обавезе на време, и да се нада да ће  у се  наредној години доста проблема решити у болници.

Драгана Васиљевић,пр болнице је приказала презентацију са освртом на битне догађаје из 2015. године.Презентацију можете погледати  кликом на  линк:

Nova godina ppt

Након радног дела  Управа болнице је за госте организовала коктел.