Поводом посете др Душана Јовановића испред Министарства здравља данас је у Управи Опште болнице Лозница одржан радни састанак са градоначелником  Лознице Видојем  Петровићем, руководством болнице , директорком Дома здравља „ Др Миленко Марин “  Бранком Красавац, начелницом здравствене службе Специјалне болнице Бања Ковиљача др Надом Јевтић, начелницима  свих одељења и служби Опште болнице и Дома здравља Лозница.

Др Јовановић је говорио о неопходним променама око организације рада, протокола, медицинске документације, међусобне  комуникације, односа према пацијентима, сарадње између Дома здравља, Специјалне болнице за рехабилитацију Бања Ковиљача  и Опште болнице Лозница која мора бити на што већем нивоу.

Градоначелник Видоје Петровић  је  истакао да сви морамо да се мобилишемо како би направили систем који ће бити добар и за запослене и за пацијенте. Град ће бити велика подршка у свим променама и захтевима како би се ниво услуга подигао.

В.д. директора болнице др Зоран Ковачевић је истакао да треба да искористимо овај моменат да неке ствари поправимо и да свако од нас сагледа у једном дану шта би се могло поправити и својим личним примером дати подстрек младима да нас следе.

После састанка  Др Јовановић је са  градоначелником  и в. д. директором болнице обишао Службу ургентног пријема.