1У понедељак 3. априла 2017. је одржан радни састанак управе Опште болнице са директорком ЗЈЗ Шабац др Милијаном Поповић и директорима домова здравља Лозница, Љубовија, Крупањ и Мали Зворник. Састанку је присуствовала и Проф. др Мирјана Јањанин, специјалиста социјалне медицине, стручни консултант Опште болнице Лозница.

Састанак је отворио др Зоран Ковачевић, в.д. директора Опште болнице Лозница уз констатацију да је због проблеме у организацији и реализацији здравствених услуга које се пружају  заједничким пацијентима, уз претходну консултацију и добијену сагласност од ЗЈЗ Шабац организовао овај састанак.

Проф.др Мирјана Јањанин је изјавила да морамо заједно да решавамо све проблеме, јер сви радимо у истом систему и обавезе се преплићу. Један пацијент је обавеза и примарне и секундарне здравствене заштите и потребно је да  сви ефикасније радимо.

Др Милијана Поповић, директорка ЗЈЗ Шабац је констатовала да су овакви састанци изузетно корисни и да их је потребно редовно одржавати а све у циљу подизања квалитета здравствених услуга.