IMG_4635
Представници  Савета  за популацију, бригу о деци и социјална питања  поделили  пакетиће малишанима који се пред  Нову годину налазe  на болничком лечењу.

Најмлађим пацијентима,који се лече у лозничкој болници Деда Мраз је поделио новогодишње пакетиће.Деца су с радошћу су дочекала Деда Мраза и представнике Савета  за популацију, бригу о деци и социјална питања . Испред градске управе Дечије одељење Опште болнице су посетили  др Радован Дивнић,заменик  градоначелника и Љубинко Ђокић, помоћник градоначелника. Менаџмент болнице је присуствовао подели пакетића.

Др Мира Вучетић  директор болнице се захвалила том приликом на поклонима истакла да овакав вид пажње нашим малим пацијентима много значи и уноси радост у њихове животе а тиме им се боравак у болници олакшава и чини пријатнијим. Пожелела им  брз опоравак,добро здравље и много срећних,радосних и здравих дана.

Медијима су се обратили директорка болнице др Мира Вучетић, Марица Обадић,председница Савета  за популацију, бригу о деци и социјална питања , Љубинко Ђокић помоћник градоначелника, и  др Мирко Мрђен педијатар,субспецијалиста кардиологије .