cropped-cropped-DSCN7611-e1478002658342.jpgУ оквиру редовних посета  Министарства здравља  у радној посети болници у среду 23.11. 2016. године су боравили  Др. сци. мед. Весна Миољевић, Прим. епидемиолог,  директор Службе за болничку епидемиологију Клиничког центра Србије, Проф. др Радомир Наумовић, нефролог Директор клинике за нефрологију Клиничког центра Србије и др Душан Јовановић, заменик директора Ургентног центра.

Представници Министарства здравља су присуствовали радном састанку  са управом болнице,  начелницима и дежурним лекарима. Имали су прилику да се увере какви су услови рада, хигијена однос према пацијентима, здравствена документација.

Др.сци.мед. Весна Миољевић је извршила контролу на следећим организационим јединицама: Породилиште са неонатологијом, Операциони блок и  Одељењу урологије.  Др. Миољевић  је дала препоруке, како би  ниво  здравствених услуга што више побољшали.

Проф. др Радомир Наумовић је боравио на интерном одељењу, прегледао документацију, протоколе, обишао  пацијенте, изразио задовољство затеченим стањем на одељењу.  Једна од препорука др Наумовића је да се оформи јединица за перитонеалну дијализу, због све већег броја пацјента на хемодијализи.

Др Душан Јовановић је посетио Ургентни пријем, Хирургију, Урологију, Породилиште, специјалистичке амбуланте хируршког блока, Интерно одељење.  Истакао да је стање задовољавајуће у односу на ранији период али и дао  смернице за даље унапређење рада.