unnamedДанас су у посети болници боравили др Душан Јовановић, заменик директора Ургентног центра Србије, Доц. др Радоје Симић, директор Института за мајку и дете из Београда и  руководство Опште болнице из Петровца на Млави, директор др  Бранко Лукић са својим сарадницима.

На предлог др Јовановића ово је  руководство из пете установе које је у посети болници како би преузели пример добре праксе, тј. све што је ново уведено у болницу од октобра 2016. Гости су обишли одељења а директор болнице др Милан Тодоровић је др Лукићу проследио документа и обрасце која су у сарадњи са стручним надзорником из Министарства здравља др Јовановићем уведени у Општу болницу Лозница у последњих   осам месеци.

Ова посета,  има за циљ да се кроз размену искустава створе што бољи услови за лечење пацијената у свим здравственим установама.

У управи болнице је одржан колегијум са начелницима свих одељења. Др Јовановић је истакао да је задовољан учињеним стањем али и да стално треба радити на унапређењу квалитета рада, као и то да се сада у болници документација много боље води и све процедуре су доведене на већи ниво и да управо из тог разлога у болницу долазе руководства других установа.