У петак  01.06. 2023. године државни секретар  Министарства здравља Александар Милошевић са својим  сарадником, посетио је Општу болницу Лозница. Том приликом је обишао део болнице који је поплављен 30.05.2023. као и реконструисани хируршки блок .

Државни секретар је са градоначелником Лознице Видојем  Петровићем, в.д. директором болнице др Миланом Тодоровићем, председником управног одбора болнице Дарком  Карапанџићем, председницом скупштине града  Миленом Манојловић Кнежевић, помоћником директора болнице др Зораном Ковачевићем, обишао сутерен хируршког блока, ЦТ и рендген  кабинет који су били поплављени.

С обзиром да се вода повукла и да је урађено чишћење потопљених просторија државни секретар је предложио да се уради привремено решење у случају нових поплава, тако што ће се реконструисати  унутрашња столарија- врата на улазу у ЦТ кабинет која би спречила  продор нове воде. Дуготрајно решење је Пројекат дренаже целог објекта који је саставни део Пројекта реконструкиције целог објекта  за фазу 4 код Министарства за јавна улагања.