img_6525Данас је руководство болнице деци на Дечијем одељењу поделило новогодишње пакетиће.

Сва хоспитализована деца, њих осамнаест на Дечијем одељењу као и једно дете на  Ушном су од Деда Мраза  добили пакетиће.

Медијима се обратио директор др Зоран Ковачевић. Директор је пожелео Срећну Нову годину деци на одељењу али и свим осталима, посебно запосленима. Истакао је да у наредној години очекује више рада и успеха. На питање новинарке какви су планови, др Ковачевић је истакао да су првенствено у смислу кадровског проширења,  даље едукације и стручног усавршавања. Планови су такође и инфраструктурне природе, реконструкција неких зграда,  наравно, у договору са градском управом и Министарством здравља.

Др Душан Јовановић, заменик директора Ургентног центра Србије  је данас био у редовној посети болници и присуствовао подели пакетића. Др Јовановић је истакао да ће своје редовне посете наставити и убудуће. Рекао је да је у болници учињен велики помак за три месеца. Нарочито је за похвалу то што је јуче почела са радом централна стерилизација, која ће у многоме допринети побољшању рада лекара и лечење пацијента.

Др Мирко Мрђен, педијатар захвалио се  на посети. Малишанима пожелео брз опоравак, срећне празника  и пожелео да што мање деце новогодишње празнике проводе у болници.