cropped-DSCN7611-e1478002658342.jpgУ нашу  установу 26. марта је   стигло писмо пацијенткиње која је задовољна лечењем на одељењу гинекологије Опште болнице Лозница. Ми  га преносимо у целости:

Поштована управо, директоре, начелници, лекари, сестре, спремацице, сервирке и ако сам неког заборавила сви запослени ваше установе….

Желим прво да вам се представим ја сам Томић Александра, удата сам и мајка троје малолетне деце, запослена, живим и радим у Богатићу. Сво троје деце, све три радости, рођене су у вашој болници.

Поводом недевних догађаја у вашој болници, а по исходу истих, немилих, желим не само да вам упутим ово писмо подршке, већ и да о вашим запосленим кажем своје мишљење. Жао ми је сто се десило то што се десило и што је болница са таквом репутацијом морала да  сломи копља на себи за све остале з. установе. Надам се да се такве ствари више неће догађати.

Е сада оно што нисам стигла да вам кажем док са била ваш пацијент. У вашу болницу сам примљена крајем августа ове године,на одељење гинекологије због прераног пуцања водењака. Санирано и отпустена сам кући од стране лекара др Србољуба Марковића коме се неизмерно захваљујем на свему на самом почетку. Лекар са таквим искуством,реномеом, духом, преданосцу…заиста реткост. Због њега сам ваљда и бирала Лозницу за рађање деце, иако припадам регионално Шапцу.  У болницу се враћам 08.09. на исто одељење, позната лица сестара, речи добродошлице,насмејана лица, опет реткост. По добијању спонтаних болова у породилиште одлазим у понедељак 12.09 око 19,оо предвођена опет др.Марковићем, ту ме чека дивно младо лице бабице Иване, не замерите ако погрешим презиме, Лукић. Уз Мају и Весну и бокс сестру којој незапамтих име почиње порођај. Предводи га Ивана уз будно око као и претходна два пута др.Србе. Све пролази у најбољем реду, како се уз овакав тим и очекивало и Коста као мој треци син се рађа у 21.53 ч . Поспорођани период пребродим не осетно а све захваљујући малој Ивани, као неко с ким сам одрасла, подиже ме, купа, пресвлачи. Због ње и др Марковића коме све ове похвале ни нису потребне, решила сам да вам се обратим. Неизмерно вам се захваљујем свим од сервирки и спремачица па до самог диригента овог дивног и великог оркестра. Дивни сте људи, одлични стручњаци, предани, професионални, несебични…Заиста само речи хвале.

Још једном да поновим јер се више нећемо виђати, јер је у Србији и троје деце луксуз, НАЈВИШЕ се захваљујем ординирајућим лекарима одељ.гинекологије, а најпре Марковићу, а затим бабици Ивани које у свом колективу треба да има свака болница. Све најбоље у даљем раду уз све препоруке од мене у Мачви.

Велики поздрав.