UDEktkqTURBXy80ZjBhZDMyNzg3MmVhOGNjZDM2NjdmOGY0OTRiNDdhYi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgAНаша суграђанка  Јасна Ковачевић, ауторка романа “Како је Мила добила крила”, представила се 10. маја 2017. у   Центру за културу  “Вук Караџић” у Лозници као глумица, премијерним извођењем монодраме “Мудрост живљења”, за коју је написала и текст. Техничку подршку представи  дао је др Зоран Ковачевић, супруг. Јасна је објаснила да је представа настала на основу личних искустава, али и размишљања о изазовима живота, које како је поручила “као шаховска табла, смена белих и црних дана”.

У постављању монодраме помогао јој је стручним саветима Иван Бекјарев, познати глумац из Београда, који је изнео низ похвала за Јаснин текст.

Приход од продаје улазница у износу од 109. 751 ,00 динар, који је већ достављен болници,  ће се искористити за потребе куповине дефибрилатора за  интерно одељење.

Менаџмент Опште болнице се захваљује гђи Јасни на разумевању за потребе болнице као и великом труду  и  залагању да помогне како би се квалитет лечења побољшао.