20170324_164136Решењем Министарства здравља за вршиоца дужности директора Опште болнице Лозница од 20. 4. 2017. године именован је др Милан Тодоровић, специјалиста гинекологије и акушерства.

Др Душан Јовановић, заменик директора Ургентног центра Србије, специјални изасланик министра здравља је 20. 4. 2017. боравио у редовној посети болници.

Том приликом на јутарњем састанку начелника и дежурних лекара  др Јовановић је изјавио да је др Зоран Ковачевић, поднео  оставку министру здравља на дужност директора из личних разлога. Др Јовановић се у име Министра здравља др Златибора Лончара и у своје лично име захвалио  др Зорану Ковачевићу на  сарадњи и залагању на увођењу новина у болницу у последњих шест месеци.

Министар здравља је на основу редовних извештаја специјалног надзора доктора Јовановића, а на предлог др Зорана Ковачевића за в.д. директора болнице именовао др Милана Тодоровића досадашњег помоћника директора.

Др Ковачевић остаје да  ради на месту начелника Одељења за ухо, грло и нос, захвалио се Министру здравља на указаном поверењу и др Јовановићу на подршци и сарадњи у обављању дужности директора.

 20170420_071922