unnamed (6)Данас су y Општој болници Лозница представници Удружења здравствених радника „Свети Козма и Дамјан“ са Новог Зеланда,  Јасна Ковачевић и др Шуман Митић, педијатар уручили директору болнице др Милану Тодоровићу дефибрилатор за интерно одељење. Уручењу су присуствовали др Душан Јовановић, Доц. др Радоје Симић испред Министарства здравља и народна посланица др Борка Грубор.

  Јасна Ковачевић, наша суграђанка која је живела на Новом Зеланду са супругом др Зораном Ковачевићем и Удружење здравствених радника са Новог Зеланда обезбедили су донацију за болницу у вредности од пола милиона динара. Директор болнице др Милан Тодоровић је уручио захвалницу донаторима и истакао да је ово веома значајна донација за болницу, пацијенте и  запослене, овим апаратом за реанимацију ниво лечења на кардиологији ће бити много бољи.

 Јасна Ковачевић је истакла да ће и даље наставити са прикупљањем средстава за болницу како би набавили  холтер за интерно одељење.

Овом приликом се захваљујемо и свим медијским кућама  РТС, ТВ Подриње, ТВ Лотел и Лозничким новостима које су пропратиле ову активност у болници.