ДанIMG_4969ас на гробљу у Горњим Недељицама u 13,00 часова је сахрањена докторка  Кристина Јосић педијатар Опште болнице Лозница.

На комеморацији у препуној сали  Опште болнице присуствовали су чланови породице, родбина, велики број запослених из Опште болнице и Дома здравља из Лознице,заменик градоначелника др Радован Дивнић, др Миливоје Исаковић члан градског већа,представници Српског лекарског друштва као и велики број познаника и пријатеља. Присутни су најпре минутом ћутања одали почаст преминулој докторки.

На комеморацији су говорили  др Радован Дивнић, др Милан Тодоровић гинеколог и помоћник директора болнице, др Мирко Мрђен педијатар и Драгана Васиљевић пр Опште болнице.

Тужна вест о смрти наше докторке,врсног педијатра погодила је све запослене Опште болнице Лозница и Дома здравља.

Њено присуство је значило много и њен одлазак је велики и ненадокнадив губитак за Општу болницу која је изгубила врсног педијатра преданог свом послу. Др Кристина је на послу  била дружељубива спремна за сарадњу,отворена у комуникацији, вредан радник. Колеге су је поштовале,цениле су њену спонтаност и искреност,према пацијентима је била срдачна и предусретљива.

Сада када је њено срце, изненада престало да куца, остају нама, њеним колегама,сарадницима  само сећања и успомене на заједнички рад, на дружење, приче и шале, остају нам успомене на једну велику особу добре и племените душе, великог срца и доброг друга .

Сви ми са великом тугом доживљавамо овај догђај и саосећамо бол у срцима њених најближих, који су остали без ње, без њене љубави и топлине. Остали без ње а да нису испунили све заједничке планове, да нису остварили сва надања , да нису одсањали све снове..

Од свега остаје само туга, бол у души, бол у срцу, остају сузе, остају успомене на неизмерну доброту, несебичност, на њену племениту душу, велику љубав, правичност, дружељубивост, на њену посвећеност науци и послу.

Њени најближи могу бити поносни, што су имали ћерку,сестру,тетку, рођаку.Ми остали можемо бити поносни што смо имали доброг и вредног радника, одану  пријатељицу.

Свим  члановима  породице упућујемо искрено саучешће.

Живећеш вечно у нашим срцима, кроз успомене и сећања.

Почивај у миру, драга Кристина, и нека ти је вечна слава !

                      Управа  Опште Болнице Лозница